zelfmakerij

In onze zelfmakerij vind je allerlei producten

welke gemaakt worden door andere gepassioneerde zelfmakers

SANS BAKMIXEN

Hou je van bakken maar je wil het ook gemakkelijk houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: we hebben diverse soorten, zoals appeltaartmix, speltkoekjes, kwarkbrood etc allemaal gemaakt met de beste ingrediƫnten!


koopmans boerenkaas

de echte boerenkaas vind je bij ons van koeien die het hele seizoen buiten lopen, opgegroeid zonder allerlei opfoksystemen geven ze de beste melk voor de beste boerenkazen! Diverse soorten, zoals Goudse, Edammer, en kruidenkaasjes, daarnaast ook geitenkaas!

t keetje

Evlac is verkooppunt van de produkten van T Keetje. Van mosterd en noten tot snoep en meel van de molen
ketchupfabriek

Deze kleine zelfmaker is eigenlijk groot! Diverse soorten zoals naturel, mosterd en polderketchup!

biesheuvel knoflook

Gehakte verse knoflook uit de Wieringermeer, gegarandeerd vers. Perfect in diverse gerechten, daarnaast ook verkrijgbaar, knoflook mayo en saus!
Werkbij

Wij zijn het trotse afzetpunt van de Werkbij: diverse soorten honing, maar ook glaswerk voor zelfmakers, daarnaast ook informatie voor imkers.
seizoensgroente

Evlac heeft 5 verschillende pinda- en notenkazen in het assortiment: Kortom voor elk wat wils!
sapsommelier

Onze jams worden op een ambachtelijke manier gemaakt: daarom vind je nog heerlijke stukken fruit terug in de jam
BOERENLANDVLEES

dit is echt een verrassing, van koeien die een prima leven hebben gehad, een goed gevoel stukje vlees!
Het zelf maken zit de makers van Evlac in het bloed! Het is altijd de drijfveer geweest om producten te produceren welke met aandacht zijn geproduceerd. Opgegroeid op een kaasmakerij in De Weere is het zelf maken van producten altijd weer een ontdekking en een uitdaging geweest. Dat zoveel mensen hiervan kunnen genieten geeft ons de voldoening om producten te maken. Ook bij Evlac ervaren wij dat. Producten zoals pindakaas, Cashewkaas en aardbeienjam vinden al jaren de weg naar een tevreden klant. Wat een feest!

- Willem Koopman