pindakaas

5 verschillende pinda-
en notenkazen

Evlac heeft 5 verschillende pinda- en notenkazen in het assortiment: Pindakaas, Cashewkaas, Notenkaas, Robuust en Zonnekaas

Kortom voor elk wat wils!


Evlac gebruikt geen palmolie omdat dit een bedreiging is voor de natuur waar dit geproduceerd wordt. Evlac gebruikt als enige pindakaasmaker arachideolie!

 

Alle Evlac producten worden geproduceerd met groene stroom, doordat een 21tal zonnepanelen onze mooie stroom opwekken! Dus onze producten eet je met een goed gevoel!

Pindakaas

Onze pinda’s worden ambachtelijk gebrand waardoor er een unieke smaakbeleving ontstaat. We vrijwel geen zout meer toe. Deze pindakaas is een ware beleving op de boterham.  Ingrediënten: pinda’s, vers gebrand, arachideolie en vleugje zout!

Notenkaas

Dit is een ware sensatie, ofwel wij noemen het verstandig snoepen. Een heerlijk zoet broodbeleg met de echte notensmaak en honing. 

Ingrediënten: Hazelnoot, Cashews, Amandel, bloemenhoning en een vleugje zout.

Robuust

Robuust is de krachtige broer van onze pindakaas, dit is een mengsel van vliespinda;s en blanke pinda;s. Robuust is grof gemalen met lekkere stukjes pinda’s.
Ingrediënten: vliespinda’s, blanke pinda’s , vers gebrand, arachideolie en een vleugje zout.

Zonnekaas

We noemen deze een pindakaas met pit! Dat is ook niet zo vreemd want deze is gemengd met in honing geroosterde zonnebloempitten en zwart sesamzaad. Ingrediënten: Pinda’s, arachideolie, vleugje zout, in honing geroosterde zonnepitten en sesamzaad.

Cashewkaas

Dit heeft niets met pindakaas te maken. Je proeft de heerlijk gemalen cashews welke een zachte romige smaak geven. Dit is een ware verrassing op de boterham! Ingrediënten: cashewnoten, vers gebrand, arachideolie en een vleugje zout.

Onze topper: Zonnekaas

Elke keer wordt je verrast door de geroosterde zonnebloempitten! Dit is een ware sensatie!