pindakaas

5 verschillende pinda-
en notenkazen

Pindakaas, Cashewkaas, Notenkaas, Robuust en Zonnekaas: dat zijn de vijf soorten die Evlac in het assortiment heeft. 


Aan een vijfde wordt gewerkt: pindakaas met kokos en karamel! Zodra die klaar is, melden we dat op deze site en op de Facebookpagina.


Weetje: Evlac gebruikt alleen arachideolie. Er komt geen palmolie aan te pas: dat is een bedreiging voor de natuur.

Weetje: Evlac gebruikt groene stroom bij de productie. Die stroom wordt opgewekt door de eenentwintig zonnepanelen op het bedrijf.


Evlac eet je met een goed gevoel!

Pindakaas

Onze pinda’s worden ambachtelijk gebrand. Dat geeft een unieke smaak! Een minisnufje zout maakt het af – meer heeft de pindakaas niet nodig om heerlijk te zijn. Het is een beleving op je boterham!


Ingrediënten: pinda’s (vers gebrand!), arachideolie en een vleugje zout.

Notenkaas

Dit is nou echt een ware sensatie: notenkaas. Een heerlijk zoet broodbeleg, met échte notensmaak en honing. Dat is nog eens verstandig snoepen!

Ingrediënten: hazelnoot, cashewnoot, amandelen, bloemenhoning en een snufje zout.


Robuust

Deze krachtige broer van de ‘gewone’ Evlac pindakaas is een mengsel van vliespinda’s en blanke pinda’s, grof gemalen voor een lekkere bite.


Ingrediënten: vliespinda’s, blanke pinda’s (allebei vers gebrand!), arachideolie en een snufje zout


Zonnekaas

Pindakaas met pit – dat is de beste omschrijving voor dit overheerlijke broodbeleg!


Ingrediënten: honing-geroosterde zonnepitten, zwart sesamzaad, pinda’s, arachideolie en een snufje zout



Cashewkaas

De romige smaak van gemalen cashewnoten zijn een complete verrassing op je boterham. Het heeft niets met pindakaas te maken – proef maar!


Ingrediënten: cashewnoten (vers gebrand!), arachideolie en een vleugje zout


Onze topper: Zonnekaas

Elke keer weer word je verrast door de heerlijke smaak van honing-geroosterde zonnepitten. Een ware sensatie!