Evlac heeft 5 verschillende pinda- en notenkazen in het assortiment: Pindakaas, Cashewkaas, Notenkaas, Robuust en Zonnekaas

Kortom voor elk wat wils!

Evlac Pindakaas is heerlijk smeuïg met een volle pindasmaak. In Evlac zit een mengsel van ongezouten en gezouten pinda’s. Dus geen extra toevoegingen! Pindakaas zoals pindakaas hoort te zijn. En dat proef je. Want het belangrijkste is dat Evlac pindakaas gewoon lekker is!

 

Er is ook een zoutloze variant waar enkel ongezouten pinda’s in zitten. Ook erg geschikt als vogelvoer! Dit potje past precies in de Evlac o- matic, een vogelvoederhuisje, die hiervoor speciaal ontworpen is en waar de vogels dol op zijn. Zie voorbeeld hieronder.

 

Verkrijgbaar:

Evlac Pindakaas origineel - 370 gram

Evlac Pindakaas zoutloos - 200 gram

Evlac Pindakaas origineel - 100 gram

 

Evlac Cashewkaas bevat enkel een mix van ongezouten en gezouten cashewnoten dit zorgt voor een volle Cashew smaak. Doordat de Cashew een van nature zoetere smaak heeft dan een pinda, leent de Cashewkaas zich erg goed voor op brood, maar ook op een toastje tijdens de borrel.

 

Verkrijgbaar:

Evlac Cashewkaas 200 gram

Evlac Cashewkaas 100 gram

 

De notenkaas bestaat uit een mix van hazelnoten, cashewnoten en amandelen die gezoet zijn met honing. Puur natuur dus! Deze smaak is gelijk een grote hit door de wat zoetere smaak. Vooral kinderen vinden deze notenkaas erg lekker, maar op een toastje of in plaats van een bakje met nootjes is deze ook erg lekker bij een borrel.

 

Verkrijgbaar:

Evlac Notenkaas 200 gram

Evlac Notenkaas 100 gram

 

De Evlac zonnekaas is de nieuwste smaak van de Evlac productielijn en is een zonnetje voor je smaakpapillen! Deze zonnekaas wordt gemaakt van gewone pindakaas, een mengsel van gezouten en ongezouten pinda’s, en heeft als extra toevoegingen zonnebloempitten geroosterd in honing en een toefje sesamzaad. Deze zonnekaas kan je op een boterham eten, maar is ook heel erg lekker, bij hartige trek, op een toastje of stokbroodje aan het einde van de middag of in de avond.

 

Verkrijgbaar:

Evlac Zonnekaas 200 gram

 

De robuust bestaat uit vliespinda's. Puur natuur met een vliesje dus! Deze smaak wordt geprezen om zijn volle ronde smaak en een wat stevigere beet.

 

Verkrijgbaar:

Evlac Robuust 200 gram

Evlac Robuust 100 gram

 

 

 

 

 

 

 

©2018 MERKHET

 

Evlac Westerbuurt 9, 1606 AK Venhuizen - Onze kraam is altijd open!