Evlac Aardbeienjam: Deze heerlijke jam is gemaakt van de beste aardbeien uit Westfriesland! Mooie aardbeien met een beetje geleisuiker maakt deze jam heel speciaal! Lekker in een toetje, of op een pannenkoek, of lekker op brood, misschien in combinatie met een broodje kaas. Mmmm heerlijk!

 

Evlac Winterjam: Dit is de nieuwste telg in de Evlac jammenlijn, een combinatie van framboos, appel en citroen geeft een heerlijke frisse maar toch zoete smaak. Geniet van deze belevenis, lekker op brood, maar ook op een rijstwafel!

 

Evlac Frambozenjam: Waar vind je dat nog? Echte frambozenjam, met de smaak van pure frambozen, welke goed tot zijn recht komt in een bordje yoghurt, of lekker op brood, mmm smakelijk!

 

Evlac Bramenjam: echt lekker deze bramenjam, lekker vol met vruchten, welke lekker is op een rijstwafel, of gewoon op de boterham!

 

Evlac Kiwijam: dit is helemaal nieuw, deze speciale jam is samem ontwikkeld met VoorFruit. Pure gele Kiwi;s en een beetje geleisuiker maken dit tot een uniek product, een echte vitaminebom. Lekker op een broodje oude Koopman boerenkaas, of op een rijstewafel, misstaat ook niet bij hartige recepten.

Onze jams worden op een ambachtelijke manier gemaakt:

daarom vind je nog heerlijke stukken fruit terug in de jam

©2018 Hakof Media

 

Evlac Westerbuurt 9, 1606 AK Venhuizen - Onze kraam is altijd open!